Manchester United -legenda Wayne Rooney kertoi mielipiteensä Unitedin kapteenista Harry Maguiresta Sky Sportsin lähetyksessä maanantai-iltana.

Toppari Maguiren, 29, taso on suorastaan romahtanut tällä kaudella. Miehen itseluottamus näyttää olevan täysin kateissa, ja hän on sortunut useisiin alokasmaisiin virheisiin.

– Pidän Harrystä, tunnen Harryn henkilökohtaisesti. Hän ei ole ollut tällä kaudella parhaassa vireessään, aivan kuten ei moni muukaan pelaaja. Ja sitten kun katsoo Englannin maajoukkuetta, hän menee pelaamaan Englannin paidassa ja näyttää maailmanluokan topparilta, Rooney kommentoi.

– Jälleen iso osa siitä johtuu itseluottamuksesta. Pelaajien pitää alkaa taas voittaa ja tuntea voittamisen tunne säännöllisesti, jotta itseluottamus palautuu. Jos he tekevät sen, uskon Harry Maguiren olevan siinä isossa osassa.

Maguiresta käydään paljon keskustelua myös poikkeuksellisen suuren hintalapun takia. United teki englantilaisesta maailman kalleimman puolustajan ostaessaan tämän 80 miljoonalla punnalla Leicesteristä vuonna 2019.

Lähde: Manchester Evening News