Kymmenennen peräkkäisen bundesliigamestaruutensa tällä kaudella voittanut Bayern München voi joutua rakentamaan ensi kauden hyökkäyskalustonsa pitkälti uusiksi. Sekä Robert Lewandowskin että Serge Gnabryn siirrosta muualle liikkuu nimittäin vahvoja huhuja.

Kulissien takana työtä tehdäänkin jo sen eteen, ettei Bayern putoaisi tyhjän päälle luottohyökkääjien mahdollisesti lähtiessä. Eikä mitä tahansa työtä, vaan Bayern on puuhailemassa todellista siirtopommia.

Saksan Skyn mukaan Bayernin urheilujohtaja Hasan Salihamidzic on iskenyt silmänsä Liverpoolin maalitykkiin Sadio Manéen. 30-vuotiaan senegalilaishyökkääjän sopimus Liverpoolin kanssa umpeutuu vuonna 2023, joten mikäli jatkosopimusta ei ole näköpiirissä, pitäisi Liverpoolin myydä Mané nyt.

Bayernin kannalta hyvä uutinen onkin, että Liverpoolin päähuomio on pyrkiä jatkamaan Mohamed Salahin sopimusta. Sen takia neuvottelut Manén kanssa eivät ole edenneet, ja hyökkääjä alkaa Skyn mukaan jo hermostua. Mané tienaa Liverpoolissa selvästi alle 20 miljoonaa euroa vuodessa, joten Bayernilla uskotaan olevan hänen palkkatoiveeseensa myös varaa.

Salihamidzic vieraili viime viikonloppuna Mallorcalla pelaaja-agentteja tapaamassa. Yksi Bayern-pomon tapaamista agenteista oli Bildin julkaisemien kuvien perusteella Björn Bezemer. Hän on yksi agenttifirma ROOF:in toimitusjohtajista. Mané on ollut jo vuosikausien ajan ROOF:in asiakas.

[readmore from=Bayern-München]

Salihamidzicin uskotaan keskustelleen Bezemerin kanssa muun muassa Manén tilanteesta. Liverpoolin kanssa ei neuvotteluja ole kuitenkaan vielä käynnistetty.

86 A-maaottelua pelannut Mané on myös tuore Afrikan-mestari tammi-helmikuussa pelatuista mestaruuskisoista. Manélla on menossa Liverpoolissa jo kuudes kausi. Tällä kaudella hän on tehnyt Redsille kaikissa kilpailuissa 20 maalia 46 ottelussa.