Huipputoppari vahvisti jättävänsä Chelsean: ”Bisnes on bisnestä”

© Kuva: Getty Images

Antonio Rüdiger vahvisti perjantaina jättävänsä Chelsean.

Se ehti olla jo kuukauden päivät julkinen salaisuus, sillä toppari allekirjoitti huhtikuussa sopimuksensa Real Madridin kanssa. Hän siirtyy vapaana agenttina Real Madridiin. Rüdiger ei hyväksynyt Chelsean jatkosopimustarjousta.

Saksalaistoppari kertoi The Players Tribunelle, miksi hän päätti poistua Chelseasta.

– Ikävä kyllä neuvottelut jatkosopimuksestani vaikeutuivat viime syksynä. Bisnes on bisnestä. Tilanne vaikeutuu, kun et kuule seurasta mitään elo-tammikuun välisenä aikana. Ensimmäisen jatkosopimustarjouksen jälkeen kului paljon aikaa ennen kuin mitään tapahtui. Emme ole robotteja. Et voi odottaa niin pitkään ja elää epätietoisuudessa, kun kyseessä on tulevaisuutesi.

Chelsea on vaikeassa tilanteessa, sillä sille on asetettu pakotteita, joiden myötä se ei saa toistaiseksi hankkia vahvistuksia. Chelsea yrittää saada pakotteet pois kesän siirtoikkunan mennessä. Lisäksi seuran omistaja on vaihtumassa.

– Luonnollisesti emme osanneet odottaa pakotteita, mutta loppujen lopuksi suurseurat osoittavat kiinnostuksensa ja minun piti tehdä päätös. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa Chelseasta.

29-vuotias Rüdiger edusti Chelseaa viiden vuoden ajan. Hän pelaa viimeisen ottelunsa seurassa sunnuntaina.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.