Italiassa ennakoidaan tähtipelaajien ja suurseurojen ketjureaktiota – Romelu Lukaku sekoittaa pakan?

© Kuva: Getty Images

Romelu Lukaku haluaa päättää Chelsea-painajaisensa ja palata Serie A: n Internazionaleen, kertoo muiden muassa Corriere dello Sport.

Yli 110 miljoonan euron jättikaupassa Lontooseen siirynyt belgialainen sai lopulta Chelsean kolmostilaan päättyneellä kaudella peliaikaa vain 26 valioliigaottelussa. Ongelmalliseksi paluun milanolaisten paitaan tekee se, ettei seuralla ole varaa kuin tämän lainaamiseen.

Vaikka kyse Lukakun kohdalla olisikin vain lainasta, kertovat lähteet ettei Internazionalella ole varaa sekä belgialaiseen, että tulopuolelle vahvasti huhuiltuun Paulo Dybalaan. Argentiinalainen jättää Juventuksen seitsemän vuoden jälkeen, mutta Lukakun palatessa sinimustiin olisi hänen uusi osoitteensa Corrieren mukaan sittenkin AS Roma.

Osaansa ketjureaktiossa näyttelee lisäksi Internazionale-hyökkääjä Lautaro Martinez, jonka kintereillä tuntuvat olevan jotakuinkin kaikki suurseurat. Mikäli Martinezista tehdään riittävän iso tarjous, saattaa se mahdollistaa sekä Lukakun että Dybalan saapumisen seuraan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.