Lähde: Joel Pohjanpalo jatkamassa sittenkin Turkissa? – Seura aloittanut keskustelut Bayer Leverkusenin kanssa

© Kuva: Juha Tamminen

Joel Pohjanpalo on pelannut kuluvan kauden lainalla turkkilaisessa Çaykur Rizesporissa. Ruuti on ollut kuivaa, sillä suomalaishyökkääjä on iskenyt sarjassa peräti 16 osumaa, mikä on herättänyt muiden turkkilaisseurojen kiinnostuksen.

Pohjanpalo kertoi SuomiFutis-sivustolle huhtikuun lopulla, että ensi kauden suunnitelmat ovat vielä täysin auki. Tuolloin Pohjanpalo piti Turkkia hyvänä vaihtoehtona, mutta ehkä vasta myöhemmin uralla.

– Turkki on houkutteleva vaihtoehto. Turkissa ikärakenne on vähän erilainen kuin Keski-Euroopassa. Täällä keski-ikä on korkeampi. Pitää pohtia omalla kohdallani, että onko nyt oikea aika itselleni siirtyä tänne, Pohjanpalo sanoi.

Pohjanpalon kausi on ollut menestys, vaikka Rizespor putoaakin kauden päätteeksi sarjatasoa alemmas. Pohjanpalon 16 täysosumaa oikeuttaa ennen päätöskierrosta maalipörssin jaettuun toiseen sijaan. Maalipörssiä johtaa 18 maalin mies Umut Bozok.

Turkista kantautuvat tiedot kertovat, että Pohjanpalo saattaa sittenkin jatkaa uraansa ensi kaudella Turkissa. Fotomac-median mukaan melko varmasti kolmanneksi sijoittuva Konyaspor käy tällä hetkellä keskusteluja Bayer Leverkusenin kanssa. Pohjanpalolla on sopimustaan Leverkusenin kanssa jäljellä vielä vuosi.

Turkkilaismedian mukaan Pohjanpalon perässä ovat myös Besiktas sekä Sivasspor. Besiktasin kausi on ollut pienoinen pettymys, sillä se jää europelien ulkopuolelle. Sivasspor on sarjassa kymmenentenä ennen päätöskierrosta, mutta se pelaa vielä cupin finaalissa, josta voi aueta paikka eurokentille.

LUE MYÖS:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.