Nuori suomalaispelaaja jättää valioliigaorganisaation – ”Hän tulee tekemään hyvän uran”

© Kuva: Getty Images

21-vuotias keskikenttäpelaaja Jaakko Oksanen on virallisesti sopimukseton pelaaja ja vapailla markkinoilla. Oksanen saa etsiä itselleen uuden työnantajan, sillä suomalaisen seura Brentford tiedotti kotisivuillaan, että Oksanen on yksi lukuisista pelaajista, joka poistuu Brentfordin B-joukkueen vahvuudesta.

Oksanen siirtyi Brentfordiin HJK:sta tammikuussa 2018. Hän debytoi Mestaruussarjassa toukokuussa 2019, muttei onnistunut murtautumaan kunnolla edustusjoukkueeseen. Loukkaantumiset kiusasivat kautta 2019-2020, mutta seuraavaksi vuodeksi Oksanen siirtyi lainalle Wimbledoniin. Kausi 2020-2021 Wimbledonissa sujuikin erinomaisesti.

Syyskauden 2021 Oksanen vietti lainalla skotlantilaisessa Greenock Mortonissa – todella suurilla peliminuuteilla – mutta kevään ajaksi hän palasi takaisin Brentfordin reservijoukkueen vahvuuteen. Nyt kokeneen juniorimaajoukkuepelaajan aika seurassa on kuitenkin ohi. Kaikkiaan Oksanen pelasi Brentford B:ssä 88 ottelua.

– Jaakko on ollut yksi pitkäaikaisimmista pelaajistamme, enkä voi kehua häntä liikaa, Brentford B:n valmentaja Neil MacFarlane kommentoi.

– Hän palasi tammikuussa lainaltaan ja oli luultavasti vähän epävarma seuraavasta askeleestaan. Hänen asenteensa treeneissä ja peleissä on kuitenkin ollut erinomaista. Se kertoo minulle, että hän tulee tekemään hyvän uran.

– Toivottavasti Jaakko voi mennä jonnekin, missä hän saa pelata säännöllisesti. Häntä tullaan varmasti kaipaamaan kipeästi tässä joukkueessa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.