Christian Eriksenin odotetaan poistuvan Brentfordista kuluvan kauden jälkeen.

Hänen sopimuksensa Brentfordin kanssa päättyy kesällä ja monet odottavat Eriksenin siirtyvän suurempaan seuraan.

30-vuotias Eriksen liittyi Brentfordiin tammikuussa. Kymmenessä valioliigaottelussa on syntynyt yksi maali ja neljä maalisyöttöä. Erikseniä on pidetty joukkueen parhaimpana pelaajana saapumisensa jälkeen.

Brentfordin päävalmentaja Thomas Frank toivoo Eriksenin jäävän seuraan. Frankin mielestä kannattajat rakennuttavat Eriksenille stadionin eteen patsaan, jos hän jää Brentfordiin.

– Eriksenin Brentford-siirto on ollut voitto kummallekin osapuolelle. Hän auttoi joukkuetta ja antoi kannattajille jotain, mitä he eivät olleet aiemmin nähneet. Me autoimme Erikseniä palaamaan jalkapallomaailmaan.

– Eriksenillä on vain voitettavaa. Joko hän jää tänne ja jokainen on onnellinen siitä ja kannattajat rakentavat hänelle patsaan stadionin eteen muutaman vuoden päästä tai sitten hän menee suurempaan seuraan ja kannattajat kiittävät häntä silti.

Brentford ja Eriksen kohtaavat Valioliigan päätöskierroksella putoamista vastaan pelaavan Leedsin. Ottelu pelataan sunnuntaina.