Suomen Cupissa pelataan helatorstaina todellinen Daavid ja Goljat -ottelu, kun Kolmosen SexyPöxyt saa vastaansa liigaseura HIFK:n. SuomiFutis-sivusto on ottelun yhteistyökumppani.

SexyPöxyjen ja HIFK:n välinen cupin viidennen kierroksen ottelu pelataan tänään, helatorstaina, Bolt Arenalla, Helsingin Töölössä kello 13.

SuomiFutis on tehnyt ottelun alla erikoishaastatteluja, joissa ääneen ovat päässeet HIFK:n entinen ja SexyPöxyjen nykyinen maalivahti Lassi Hurskainen, HIFK:n hallituksen jäsen ja SexyPöxyjen perustajajäsen Jan Walden sekä A-maajoukkueen tiedotuspäällikkö Timo Walden, joka on myös SexyPöxyjen perustajajäsen. Löydät linkit artikkeleihin jutun lopusta.

– Tämä on meille suuri kunnia. On mahtava nähdä, miten uudistunut Suomen Cup on herättänyt lukijoissamme tunteita ja jutut ovat kiinnostaneet. Tällaisessa Daavid ja Goljat -ottelussa on mahtava olla mukana, koska näistä peleistä cup-romantiikka elää, SuomiFutis-sivuston toimituksen esihenkilö Juho Hirvonen toteaa.

Ottelun kunniaksi käynnissä on somekisa Lassi Hurskaisen Instagram-tilillä, josta voit voittaa miehen peliasun. Pääset osallistumaan kisaan alla olevasta upotuksesta tai tästä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Lassi Hurskainen (@lassihurskainen) jakama julkaisu

Erikoisartikkelit: