Bayern Münchenin pitkäaikainen avainpelaaja paljastaa: Siirto ulkomaille houkuttaa: ”Olisi mielenkiintoinen haaste”

© Kuva: Getty Images

Joshua Kimmich on pelannut Bayern Münchenissä seitsemän vuoden ajan.

Bayernin ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuvan Kimmichin sopimus seuran kanssa päättyy kesällä 2025. Hän allekirjoitti jatkosopimuksen viime syksynä.

Ranskalaismedia So Foot haastatteli puolustavaa keskikenttäpelaajaa, joka kertoi pitävänsä ulkomailla pelaamista mielenkiintoisena ideana. 27-vuotias Kimmich on pelannut koko uransa Saksassa, joten uusi haaste kiinnostaa – ainakin jossain vaiheessa.

– Se olisi mielenkiintoinen haaste. En tiedä, mitä muutaman vuoden sisällä tapahtuu. Katsotaan. Olen iloinen Bayernissa, mutta jossain pääni sisällä on se idea ammatillisesta ja henkilökohtaisesta haasteesta kokea jotain uutta tulevaisuudessa.

Bayern on menettänyt viime aikoina muun muassa David Alaban ja Thiagon muihin maisemiin vapaina agentteina. Lisäksi Robert Lewandowski haluaa jättää seuran.

Kimmich paljasti suunnitelleensa poistumista Bayernista jo vuosikausia sitten, kun Carlo Ancelotti ei peluuttanut häntä tarpeeksi.

– Silloin, kun en pelannut niin paljon kuin olisin halunnut, ajattelin lähteväni Bayernista. Sitten Ancelotti sai potkut ja nousin jälleen avauskokoonpanoon, voitimme kaiken, eikä sitä pitänyt enää ajatella, Kimmich viittasi lähtöön.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.