Ajaxin keskikentän tähti Ryan Gravenberch siirtyy ensi kaudeksi Bayern Müncheniin. BILD:in tietojen mukaan Bundesliigan mestarijoukkue maksaa 20-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta 19 miljoonan euron siirtokorvauksen yhdeksän miljoonan euron bonuksilla.

Ajaxilla on myös 7,5 prosentin jälleenmyyntipykälä, jos Bayern myy Gravenberchin myöhemmin eteenpäin.

– Bayern on suuri seura. Uskon voivani voittaa täällä isoja mestaruuksia, hollantilainen hehkutti uutta seuraansa BILD:lle.

– Odotan sitä itseltäni. Olen tyytyväinen ollessani nyt Münchenissä.

Gravenberch tulee kohtaamaan Bayernin keskikentällä runsaasti kilpailua. Joshua Kimmich ja Leon Goretzka ovat täyttäneet pelipaikan avausroolit.

Bayernin pelatessa Bundesliigan lisäksi Saksan Cupia ja Mestarien liigaa, Gravenberchin pitäisi saada peliminuutteja rotaatiossa. Nuorukainen pelasi viime kaudella yhteensä 42 ottelussa Ajaxin kokoonpanossa ja teki kolme maalia. Maalisyöttöjä tuli tilastoitua kuusi.