Tänään torstaina tulee kuluneeksi tasan neljä vuotta siitä, kun Teemu Pukki allekirjoitti sopimuksen Norwichin kanssa.

Nyt, neljä vuotta myöhemmin, voidaan todeta, että suomalaishyökkääjän hankinta oli yksi Norwichin seurahistorian parhaimmista peliliikkeistä siirtomarkkinoilla – etenkin kun Pukki saapui Carrow Roadille ilman siirtokorvausta.

Neljän kauden aikana Pukki on tehnyt 167 otteluun ja yhteensä 78 maalia, ja ollut jokaisena kautena joukkueen kirkkaimpia tähtiä. Pukin sopimus Norwich kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta seura putosi takaisin Mestaruussarjaan ja suomalaishyökkääjän on huhuttu olevan lähtökuopissa.

Fanitili TheYellows.com julkaisi Pukin juhlapäivän kunniaksi videoklipin Pukin 50 ensimmäisestä maalista Kanarialinnuissa. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

🔰 TheYellows 🔰

@TheYellows_com
4️⃣ years ago today we signed the 🐐

Here are his first 5️⃣0️⃣ goals for us 👇

Norwich ei ole kuitenkaan vielä tämän artikkelin julkaisuhetkellä reagoinut tähtensä merkkipäivään millään tavalla. Sen sijaan seura julkaisi tänään ensi kauden kotipelipaitansa ja on rummuttanut asiaa isosti etenkin Twitterissä. Se on toki ymmärrettävää ja varsin yleistä, mutta silmiinpistävää on se, että Pukkia ei näy yhdessäkään kuvassa.

Miksi Norwich jättäisi käyttämättä joukkueensa kirkkainta tähteä uuden kotipelipaitansa markkinoinnissa? Se olisi silkkaa typeryyttä, mikäli seurassa ei tiedostettaisi tulevaa.

Kaikki viittaa nyt vahvasti siihen, että Teemu Pukki ei pelaa Norwichissa enää ensi kaudella.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
🔝 “I think it’s my favourite one!”

Safe to say the new shirt went down well with the stars of the kit shoot!

#NCFC