Italialaismedia pyörittää huhumyllyä, jonka mukaan Napolille olisi tarjoutunut mahdollisuus hankkia maalivahti Kepa Arrizabalaga Chelseasta. Puhutaan kauden mittaisesta vuokrasiirrosta. Vuokraan sisältyisi ostopakko.

Napoli etsii kokenutta maalivahtia, joka pystyisi täyttämään David Ospinan saappaat. 33-vuotias kolumbialainen lähti tänä kesänä jäähdyttelemään Saudi-Arabiaan. Partenopei haluaa nyt löytää jonkun, joka pystyisi samalla ajamaan eteenpäin Alex Meretin, 25, kehitystä ja kilpailemaan tämän kanssa ykkösvahdin vastuusta.

Napoli on huhuissa yhdistetty myös Paris Saint-Germainissa pelaavaan Keylor Navasiin. Hänen tiensä PSG:ssä lienee loppuun kuljettu.

La Repubblican mukaan Chelsea suhtautuu avoimesti ajatukseen siitä, että Kepa siirtyisi muualle tämän siirtoikkunan aikana. Hänet hankittiin Lontooseen Athletic Bilbaosta 80 miljoonan euron maailmanennätyssummalla vuonna 2018. Hieman kärjistäen voidaan todeta, että yhden olympiadin aikana hän on ehtinyt menettää maineensa lähes kokonaan. Ennen kuin valioliigaseura osti Édouard Mendyn hänen tilalleen, hän teki lukuisia helppoja, pakottamattomia virheitä, ja niitä otettiin mediassa ahkerasti tikun nokkaan. Espanjan maajoukkueessa Kepa pelasi viimeksi vuonna 2020, jolloin hän torjui ystävyysottelun Portugalia vastaan.