Andrea Belotti allekirjoittaa tuota pikaa pelaajasopimuksen AS Roman kanssa, kertoo muun muassa CalcioMercato.

Belotti käy sunnuntaina AS Roman lääkärintarkastuksessa, jonka jälkeen seura julkaisee hyökkääjän siirron. Italian A-maajoukkuekärki saapuu AS Romaan vapaana agenttina ja tuo joukkueen hyökkäyspäähän entistä enemmän valinnanvaraa.

Hyökkääjä edusti Torinoa seitsemän vuoden ajan ja nousi seuran kapteeniksi, mutta ei lopulta suostunut Torinon jatkosopimustarjoukseen ja jätti seuran viime kauden päätteeksi. Torinolle takaisku oli merkittävä, sillä se ei saanut keulakuvastaan siirtokorvausta.

Belotti on etsinyt itselleen uutta seuraa läpi kesän. Belotti odotti AS Romaa muutaman kuukauden ajan, ja sai tarjouksia muun muassa Valioliigasta, Ranskasta ja Turkista. Ne eivät kiinnostaneet, sillä Belotti halusi alusta asti siirtyä José Mourinhon alaisuuteen, vaikka AS Romassa avauskokoonpanon paikka ei ole suinkaan helposti napattavissa.

28-vuotias Belotti on pelannut yli 40 ottelua Italian A-maajoukkueessa ja oli voittamassa reilu vuosi sitten Euroopan mestaruutta.

Upeasti Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen edennyt HJK pelaa AS Roman kanssa samassa lohkossa. HJK vierailee Stadio Olimpicolla torstaina 15.9. HJK isännöi AS Romaa Töölössä 27.10.