HELSINKI. David Browne tälläsi komean maalin Silkeborgin verkkoon Eurooppa-liigan karsintojen viimeisen kierroksen avausosassa. Brownen maalin ansiosta HJK lähtee toiseen osaotteluun 1-0-johtoasemassa.

Browne on tullut tunnetuksi laitahyökkääjänä, mutta nyt hänet on nähty wingbackina HJK:n 3-4-3-sapluunassa. Päävalmentaja Toni Koskela kertoi lehdistötilaisuudessa, miten Brownen sopeutuminen uudelle pelipaikalle on sujunut.

– Hän on erittäin tunnollinen pelaaja, tekee paljon hommia. Hän omaa kansainvälisen nopeuden. Mielestäni oli aika selkeää, että hän pystyy pelaamaan wingbackina, Koskela sanoi.

Mitä mieltä Browne on itse asiasta?

– Se on erilaista, sillä normaalisti olen laitahyökkääjä. Jos joukkue tarvitsee minua, pelaan wingbackina. Olen sopeutunut hyvin. Mielestäni on hyvä, että pystyn mukautumaan eri pelipaikoille, Browne sanoi lehdistölle pelin jälkeen.

LUE MYÖS: