Lähde: Man United tiedustellut Bayern-tähden saatavuutta

© Kuva: Getty Images

Valioliigakautensa tänään sunnuntaina aloittava Manchester United tavoittelee siirtomarkkinoilta vielä ainakin keskikenttäpelaajaa sekä laitahyökkääjää.

United on tämän kesän aikana tehnyt kolme pelaajahankintaa. Erik ten Hagin luotsaama ryhmä on vahvistunut Tyrell Malacialla, Lisandro Martínezilla sekä Christian Eriksenillä.

Tuleeko Manchester Cityn ex-pelaaja Leroy Sanésta Manchester Unitedin neljäs kesähankinta?

Mirrorin mukaan manchesterilaisseura on tiedustellut Bayern Müncheniltä Sanén, 26, saatavuutta ja on halukas hankkimaan hänet. Saksalaislaitahyökkääjä ei ole pystynyt vakiinnuttamaan avauskokoonpanopaikkaansa Bayernissa kesällä 2020 tapahtuneen siirtonsa jälkeen, ja kuluvalla kaudella taistelu peliajasta on entistä kovempaa Sadio Manén saavuttua seuraan.

Kauden avauspelien perusteella Sanén on tyytyminen vaihtopelaajan rooliin, mikä saattaa nostaa hänen siirtohalukkuuttaan. Neljä kautta Man Cityssä pelanneen Sanén paluu Valioliigaan olisi yllätys, mutta ei täysin poissuljettu vaihtoehto.

Sanén lisäksi Man United on tutkaillut laitahyökkääjän tontille Ajaxin Anthonya, mutta brasilialaishyökkääjän jättimäinen, noin 80 miljoonan euron, hintalappu on kaatamassa siirron.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.