Tavallisessa henkilössä hakkeroinnin kohteeksi joutuminen herättää vain negatiivisia tunteita. Se vihastuttaa ja tekee olon voimattomaksi. Näin ei aina ole isojen organisaatioiden, kuten bundesliigaseura Bayern Münchenin, tapauksissa. Niille hakkereista voi olla hyötyä, jos hakkeri ei tavoittele teoistaan laitonta taloudellista hyötyä.

Daniel Martins, Bayern Münchenin fani ja tietoturvallisuuden asiantuntija, tunkeutui hiljattain kannattamansa seuran verkkosivuille. Hän löysi järjestelmistä puutteita, jotka tekivät luottamuksellisista tiedoista haavoittuvaisia ja alttiita hyökkäyksille. Sen sijaan, että hän olisi yrittänyt vuotaa arkaluonteista informaatiota esimerkiksi Bayernin finansseista, hän kertoi löydöistään suoraan Bayernille. The Sunille antamassaan haastattelussa Martins kiitteli journalisti Daniel Mundimia siitä, että tämä auttoi avaamaan keskusteluyhteyden seuraan.

Bayernin IT-porukka paikkasi ongelmat. Kiitokseksi Martins sai ihailemansa Thomas Müllerin pelipaidan nimikirjoituksella.