Huuhkajat jäi perjantai-iltana Helsingin olympiastadionilla Romanian kanssa 1-1 -tasapeliin UEFA Nations Leaguen toiseksi viimeisellä kierroksella. Lue lisää täältä.

Tasapelin myötä Huuhkajat ei voi enää voittaa lohkoaan, mutta kakkossija on edelleen saatavissa.

Huuhkajien peliesitys jätti varsin paljon parannettavaa. Maajoukkueen ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuvan Glen Kamaran suoritus sai kritiikkiä muun muassa Mika Väyryseltä ja Joel Perovuolta. Kaksikko ei ollut tyytyväinen Kamaran puolustuspelaamiseen.

[readmore from=Huuhkajat]

– Puolustuspelaaminen onkin sitten suurelta osin alibihölkkää ja syöttövälien ja oman selustan puolustaminen heikkoa. Rasmus Schüller joutuu puolustamaan liian isoa tilaa tällä hetkellä, pelaajaurallaan 64 A-maaottelua pelannut Väyrynen twiittasi.

Huuhkajat pelaa Nations Leaguen viimeisen lohko-ottelunsa maanantaina vieraskentällä Montenegroa vastaan.