Manchester United kohahdutti kesällä, kun se teki Bolognalle tarjouksen itävaltalaishyökkääjä Marko Arnautovićista.

33-vuotiaan hyökkääjän hankinta ei olisi aiheuttanut riemunkiljahduksia manchesterilaisseuran kannattajien keskuudessa. Tästä hyvänä osoituksena muun muassa se, että United-legendoihin lukeutuva Gary Neville lannistui jo pelkistä huhuista.

Athleticin mukaan Manchester United sai kannattajiltaan useita valituksia siitä, että seura on yrittänyt hankkia Arnautovićin. Monet fanit lähettivät sähköpostia myös suoraan Unitedin toimitusjohtajalle Richard Arnoldille.

Se tuotti myös tulosta, sillä United kuunteli kannattajiaan ja vetäytyi Arnautovićin tavoittelusta.

Manchester United ei lopulta saanut hankittua kärkipelaajaa kesän siirtoikkunassa ja on alkukauden aikana paininut maalintekovaikeuksien kanssa. Seitsemässä ottelussa United on tehnyt yhteensä vain kahdeksan maalia.

Samanaikaisesti manchesterilaisseuran tavoittelema Arnautović on aloittanut kautensa huipputehokkaasti. Itävaltalaiskärki on tehnyt kuudessa ottelussa kuusi maalia ja johtaa Serie A:n maalipörssiä.

Arnautović on käytännössä yksin kannatellut Bolognaa, sillä hän on tehnyt 75 prosenttia joukkueen tämän kauden maaleista. Bologna on kerännyt kuudesta ottelusta kuusi pistettä ja on sarjataulukossa tällä hetkellä 12. sijalla.