Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ligue 2:ssa, nähtiin maanantai-iltana täysin käsittämätön ottelu.

Viime kauden päätteeksi Ligue 1:sta pudonnut Metz isännöi Guingampia ottelussa, jossa sattui ja tapahtui heti ensiminuuteista lähtien.

Ottelu oli ehtinyt vanheta vain reilun minuutin, kun Guingampin puolustaja Vincent Manceau ohjasi pallon taidokkaasti maaliin – hänen ja koko Guingamp-miehistön harmiksi kuitenkin väärään kenttäpäätyyn.

Kahdeksannella peliminuutilla Guingamp nousi tasoihin Jeremy Livolantin rangaistuspotkumaalilla, mutta vain kaksi minuuttia myöhemmin isännät siirtyivät uudelleen johtoon Ablie Jallowin puskettua paluupallon verkon perukoille.

Jallow osui toistamiseen vain hetkeä myöhemmin, kun hän laukoi vapaapotkusta pallon taidokkaasti Guingamp-vahti Enzo Basilion selän taakse.

16. minuutin jälkeen taululla komeilivat 3-1-lukemat – sen jälkeen isäntien ilonaiheet olivat vähissä.

Metzin alamäki alkoi puolen tunnin pelin jälkeen, kun Kiki Kouyate sai törkytaklauksestaan punaisen kortin.

Avausjakson lisäajalla nähtiin kaksi maalia ja ottelun toinen punainen kortti. Ensin Stephen Quemper kavensi pelin 3-2:een ja lähes välittömästi sen jälkeen Metz-vahti Alexandre Oukidja näki punaista potkaistuaan vastustajaa käsivarteen. Tilanteesta tuomittiin vieraille myös rangaistuspotku, josta Gaetan Courtet niittasi taukolukemat 3-3:een.

Toista jaksoa ei ehditty pelata kuin kymmenen minuuttia, kun Metzin Jean Jacques Danley sortui sikamaiseen temppuun. Haitilaispelaaja liukui nappulat edellä vastustajaa sääreen ja lensi tappotaklauksestaan pihalle.

Metzin kolmannen ulosajon jälkeen erotuomari keskeytti ottelun turvallisuussyiden takia. Joukkueet vetivät hetken happea, jonka jälkeen peliä päästiin jatkamaan.

Tämän jälkeen Metz lopetti sikailun ja keskittyi pelaamiseen, mutta kolmen miehen vajaalla se ei pystynyt venymään sarjapisteille.

Guingamp hyödynsi miesylivoimansa ja teki viimeisen 20 minuuttisen aikana kolme upeaa maalia.

Dylan Louiserre pommitti ottelun voittomaalin laukomalla pallon noin 25 metristä yläkulmaan. Samoilta etäisyyksiltä syntyi myös Guingampin viides osuma, jonka Warren Tchimbembe laukoi alakulmaan.

Guingampin kuudes osuma syntyi kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa, kun Livolant laukoi pallon lähivaparista sisään.

Ottelussa nähtiin siis kaiken kaikkiaan yhdeksän maalia, joista neljä syntyi erikoistilanteista ja yksi oli oma maali. Sen lisäksi ottelussa jaettiin yhteensä 11 korttia, joista kolme oli väriltään punainen. Tästä ottelusta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttunut!

Ottelukoosteen voit katsoa Ligue 2:n YouTube-kanavalta.