Saksalaishyökkääjä Thomas Müller uurasti eilen tiistaina täydet peliminuutit, kun Bayern München kaatoi Barcelonan Mestarien liigassa 2-0-lukemin. Se oli mitä parhain syntymäpäivälahja 33 vuotta täyttäneelle Müllerille.

Müllerin juhlapäivä sai kuitenkin painajaismaisen lopun, kun selvisi, että hänen taloonsa oli murtauduttu kesken Mestarien liigan ottelun.

– Tiistai-iltana useat tuntemattomat tekijät murtautuivat [Müllerin] perheen kotiin Otterfingin kunnassa ja varastivat käteistä, koruja ja arvoesineitä kuusinumeroisen summan arvosta. Poliisin massiivisista etsinnöistä huolimatta, murtovarkaista ei ole jälkeäkään, Oberbayern Südin poliisi tiedotti.

Saksalaislehtien mukaan murtovarkaiden ryöstösaalis olisi ollut arvoltaan jopa puoli miljoonaa euroa.

LUE MYÖS: Katso: Bayern Münchenin kannattajat lähettivät tylyn viestin Britanniaan liittyen kuningattaren kuolemaan