Real Madridin kesällä jättänyt Marcelo on löytänyt uuden työnantajan.

Kokenut laitapuolustaja allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen kreikkalaisen Olympiakosin kanssa. Olympiakos julkaisi Marcelon sopimuksen perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Marcelon sopimus Real Madridin kanssa päättyi kesä-heinäkuun vaihteessa.

Marcelo olisi mielellään jatkanut uraansa Real Madridissa, mutta seura ei tarjonnut hänelle uutta jatkosopimusta. 34-vuotias vasen laitapuolustaja pelasi Real Madridissa peräti yli 15 vuoden ajan. Marcelo on 25 pokaalillaan Real Madridin seurahistorian menestynein pelaaja.

Kreikan pääsarjakausi käynnistyi hiljattain. Olympiakos osallistuu tällä kaudella Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen, jossa se kohtaa Nantesin, Freiburgin ja Qarabagin. Kyseessä on Marcelolle ensimmäinen kerta urallaan, kun hän pelaa Eurooppa-liigassa.