PSG:n alkukausi on sujunut tuloksellisesti hienosti.

PSG johtaa Ranskan pääsarjaa pisteen erolla Lorientiin ja lisäksi PSG on Benfican kanssa tasapisteissä Mestarien liigan lohkon kärjessä.

Jos pelikentällä ei ole ollut ongelmia, on niitä riittänyt tuttuun tapaan sen ulkopuolella. Kylian Mbappé haluaa tiettävästi jättää PSG:n jo tammikuussa. Se on aiheuttanut Pariisissa valtavasti keskustelua. Myös PSG:n päävalmentaja Christophe Galtier on joutunut vastaamaan lukuisiin kysymyksiin Mbappén tilanteesta.

Perjantaisessa lehdistötilaisuudessa Galtierille riitti. Galtier latasi suorat sanat Mbappésta jatkuvasti kysyneille toimittajille.

– Haluan sanoa teille sen, ettette koskaan puhu jalkapallosta. Olen PSG:n päävalmentaja ja hyvin ylpeä ja onnellinen siitä, mutta olen lopulta huomannut, että ottelusta ja pressitilaisuudesta toiseen puhumme vain minuutin jalkapallosta ja loput yhdeksän minuuttia kaikesta muusta. Ihan sama, mitä sanon, niin kirjoitatte kaiken päinvastaisesti. Jos sanon, että joukkue on yhtenäinen, kirjoitatte sen olevan rikkonainen. En ole täällä vastatakseni huhupuheisiin.