Veikkausliiga tarjosi varsinkin alemman loppusarjan, eli Haastajasarjan osalta sunnuntaina isoja ratkaisuja.

Kenties isoin asia, jota tuskin tosin voi yllätykseksi kutsua, on HIFK:n putoamisen varmistuminen. Röda otti Vaasassa takkiinsa jälleen selkeästi, kun VPS naulasi taululle brutaalit luvut 4-0. Helsinkiläiset ovat myös sunnuntaina hävinnyttä FC Lahtea yhdeksän pistettä jäljessä, kun otteluita on jäljellä enää kaksi.

Lahti kaatui puolestaan sunnuntaina Oulussa, jossa isännät varmistivat paikkansa Eurolopputurnauksessa. Lahtelaiset puolestaan voivat valmistautua karsimaan ensi kauden sarjatasostaan. Joukkueen ainoa teoreettisesti saavutettavissa ollut ryhmä, IFK Mariehamn kävi hakemassa voiton Ilveksestä lukemin 2-3.

Ylemmässä loppusarjassa KuPS kaatoi Hongan 3-2, vieraiden tehtyä molemmat osumansa rangaistuspilkulta. Hakan Lee Erwin hakee maalikuninkuutta, tehtyään joukkueen molemmat maalit 2-0 -voitossa SJK:sta.

HJK:n ja FC Interin välinen ottelu alkaa kello 18.30.