Cristiano Ronaldo on kertonut syitä sille, miksi jätti tulematta Manchester Unitedin harjoituskauden tapahtumiin kauden alussa.

Ronaldo antoi haastattelun Piers Morganin ohjelmassa Talk TV:llä. Haastattelusta on kohistu Britanniassa koko alkuviikko. Pitkästä haastattelusta on julkaistu toinen toistaan kohahduttavampia kommentteja.

Tuoreimmassa pätkässä Ronaldo kertoi, miksi hän ei saapunut Man Unitedin harjoituskaudella ajallaan. Ronaldo kertoi, että hänen tyttärensä joutui heinäkuussa sairaalaan, eikä seura tukenut häntä vaikealla hetkellä.

Viime huhtikuussa Ronaldon perhe menetti synnytyksen yhteydessä pojan. Pariskunta odotti kaksosia, joista vain tyttövauva selvisi.

– Puhuin jalkapallojohtajan (John Murtough) ja Manchester Unitedin toimitusjohtajan (Richard Arnoldin) kanssa, ja he eivät tavallaan uskoneet, että jokin oli vialla, mikä tuntui minusta pahalta, Ronaldo kertoi.

Haastattelija Piers Morgan ei voinut uskoa kuulemaansa ja kysyi lisätietoa.

– En vaihda koskaan perheeni terveyttä jalkapalloon. Nyt, kymmenen vuotta sitten tai tulevaisuudessa. Se todella tuntui pahalta, koska he epäilivät sanojani, että minulla oli vaikeaa ja ennen kaikkea perheelläni oli vaikeaa.

Ronaldo kertoi, ettei voinut jättää perhettään vaikealla hetkellä, ja siksi hän myöhästyi harjoituskauden alusta.

– En voinut jättää perhettäni sillä hetkellä, jos jotain olisi vaikka sattunut. En halunnut jättää perhettäni, koska en pitänyt sitä reiluna perhettäni kohtaan harjoituskauden vuoksi. Sen vuoksi en saapunut (harjoituskaudelle), Ronaldo avautui.

LUE MYÖS!