Rangersin keskikenttäpelaaja Glen Kamara on noussut Skotlannissa otsikoihin viikonloppuna. Rangers pelasi lauantaina St. Mirrenin kanssa 1-1-tasapelin.

Kamara pelasi pitkästä aikaa avauskokoonpanossa, mutta hänet otettiin vaihtoon tauolla. Skottimedioissa levisi huhuja siitä, että Kamara ei olisi sulattanut päävalmentaja Giovanni van Bronckhorstin päätöstä, ja että Kamara olisi ottanut yhteen sanallisesti päävalmentajansa kanssa.

Ottelun jälkeen The Athletic -lehti tiesi kertoa, että Kamara seurasi toisella puoliajalla peliä pukukoppikäytävän puolelta. Loppuvihellyksen jälkeen Kamaran ja van Bronckhorstin välillä väitettiin olleen erimielisyyksiä.

Kamaran lakimies Aamer Anwar otti huhuihin kantaa Twitterin puolella kiistäen huhut alkuunsa.

– Glen Kamara on äärimmäisen ammattimainen ja on aina kunnioittanut päävalmentajansa päätöksiä. Mitään erimielisyyksiä ei ole ollut. Sellaiset väitteet perustuvat vain huhuihin tai valheisiin, Anwar kommentoi Twitterissä.

Ottelun jälkeen sunnuntaina kerrottiin, että Kamara jää sivuun Huuhkajien leiritykseltä jalkavaivojen takia. Suomi kohtaa tulevana torstaina Pohjois-Makedonian ja ensi sunnuntaina Norjan harjoitusotteluissa. Molemmat ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta.

Aamer Anwar✊🏾🏳️‍🌈#BlackLivesMatter

@AamerAnwar
@GlenKamara4 is the utmost professional & has always respected the decisions the manager makes- his position is that there was absolutely no disagreement & any attempt to say there was is based on pure speculation or falsehood” dailyrecord.co.uk/sport/football…
dailyrecord.co.uk

Glen Kamara in furious Rangers disagreement with Van Bronckhorst after St Mirren

The Finland international was taken off at half-time during the lacklustre performance in Paisley.

LUE MYÖS!