Huuhkajat pelasi sunnuntaina Norjan kanssa Oslossa 1-1-tasapelin vuoden viimeisessä ottelussaan.

Suomi heilutti verkkoa jo kahden minuutin jälkeen, kun Marcus Forss puski pallon Benjamin Källmanin keskityksestä sisään, mutta Forss oli syötön lähtiessä paitsiossa, joten osuma hylättiin.

Huuhkajat siirtyi lopulta johtoon reilun puolen tunnin jälkeen. Daniel O’Shaughnessyn keskitys leijaili rangaistusalueelle, jossa Benjamin Källman nousi Norjan topparin takaa pallolle ja puski pelivälineen sisään.

Toista jaksoa ehdittiin pelata alle minuutti, kunnes Norja tuli tasoihin. Marcus Holmgren Pedersen lähetti oikealta laidalta matalan keskityksen maalin edustalle ja vapaaksi unohtunut Alexander Sørloth viimeisteli lähietäisyydeltä.

Suomen hyökkäykset jäivät toisella puolikkaalla vähiin, mutta Huuhkajat sai pidettyä pitkään myös Norjan maalintekoyritykset vähissä.

Loppuhetkillä Norja vyöryi päälle. Kotijoukkueelle avautui 82. minuutilla avopaikka, kun pallo kimpoili rangaistusalueella Hugo Vetlesenille, mutta norjalaisen veto epäonnistui pahasti ja pomppi suoraan maalivahti Lukas Hradeckyn syliin. Muutamaa minuuttia myöhemmin Birger Melingin keskitys viuhui vaarallisesti Suomen rangaistusalueen poikki, mutta syötölle ei löytynyt jatkajaa.

Viime torstaina Huuhkajat pelasi myös Pohjois-Makedonian vieraana Skopjessa 1-1-tasapelin.