Belgia löi Kanadan MM-kisojen keskiviikkoillan viimeisessä ottelussa Michy Batshuayin maalilla 1-0. Viime vuosina maailman kovimpiin lasketut Paholaiset vaikuttivat ottelussa kuitenkin varsin vaisuilta.

– Kanada pelasi meitä paremmin ja ansaitsi olla parempi, Belgian valmentaja Roberto Martínez myönsi.

Kanada vei ottelun maalintekoyritykset lukemin 22-9, joten aivan tyhjästä valmentajan kommentti ei kumpua.

– Voitto kuitenkin, meidän on kasvettava ja pelattava paremmin jatkossa. Emme nyt voittaneet normaaleilla avuillamme, mutta menestyäkseen MM-kisoissa onkin mentävä välillä pelin toiselle puolelle.

Belgian avauksen topparipari Jan Vertonghen (35 vuotta) – Toby Aldeweireld (33 vuotta) kuvaa joukkueen ikärakennetta. Kultaisten sukupolvien ajat ovat maassa mitä ilmeisimmin jäämässä taakse, ja nähtäväksi jää mihin kokemuksen voima kantaa.