Espanja on yksi sunnuntaina alkavien MM-kisojen mustista hevosista.

Espanja ei kuulu mestarisuosikkeihin, mutta kykenee parhaimmillaan taistelemaan menestyksestä Qatarin MM-lopputurnauksessa.

Espanjan A-maajoukkueen kanssa maailmanmestaruuden ja kahdesti Euroopan mestaruuden voittanut Iker Casillas käväisi Marcan haastattelussa ja otti kantaa muun muassa Espanjan menestymismahdollisuuksiin. Casillas luottaa Espanjan maajoukkueluotsi Luis Enriquehen.

– En koe Espanjan olevan mestarisuosikkien joukossa. Ranska, Brasilia ja Argentiina ovat suosikkeja. Näen etenkin Brasilian ja Ranskan olevan vakuuttavimpia joukkueita, mutta Espanja voi hyvinkin mahdollisesti taistella heitä vastaan välierissä ja siellä voi tapahtua mitä vaan.

– Enrique on tehnyt sukupolvenvaihdoksen maajoukkueessa, eikä se ole helppoa, mutta hän on saavuttanut sen avulla hyviä tuloksia. Olet sitten samaa tai eri mieltä hänen valinnoistaan, on maajoukkue päässyt Enriquen alaisuudessa EM-välieriin, Nations Leaguen finaaliin ja nyt toista kertaa Nations Leaguen Final Fouriin. Tulokset ovat olleet positiivisia.

Lehti tiedusteli Casillasilta, kuka voittaa MM-kisojen maalikuninkuuden. Casillas luottaa entiseen joukkuetoveriinsa Cristiano Ronaldoon.

– Sitä on vaikea sanoa. Vireensä ansiosta sanoisin Karim Benzeman, mutta hän loukkaantui (ja jäi ulos MM-kisoista). Katsotaan, mitä tapahtuu. Neymar voi voittaa sen. Tai Leo Messi. Tai Cristiano Ronaldo. Vaikuttaa siltä, että ihan kuin Ronaldo olisi tullut MM-kisoihin kutsuttuna. Ihmiset eivät usko häneen sen vuoksi, mitä Manchester Unitedissa on tapahtunut. Minä uskon häneen. Ihmiset ovat unohtaneet, mitä hän on saavuttanut. Haluaisin aina hänet joukkueeseeni. Cristiano kykenee pelaamaan vielä korkeimmalla tasolla.