Ranskan A-maajoukkue on kärsinyt viime viikkoina suorastaan valtavista loukkaantumisongelmista.

Lukuisat pelaajat ovat joutuneet jättämään MM-kisajoukkueen loukkaantumisten vuoksi. Edellinen loukkaantunut pelaaja oli Lucas Hernández, joka loukkasi vakavasti polvensa tiistaina ja on loppukauden sivussa pelikentiltä.

Ranskan MM-joukkue ei näytä elävän rauhallista päivää kuluvan kisaurakan aikana, sillä torstaina Kingsley Coman joutui jättämään Ranskan harjoitusottelun kesken. RMC Sportin mukaan Coman sai lihasvamman. Ranskan kisajoukkue pelasi harjoitusottelun Qatarin pääsarjaseura Al-Markhiynia vastaan.

RMC:n mukaan Comanin osallistuminen viikonlopun Tanska-otteluun on suuri kysymysmerkki.

Ranska aloitti MM-urakkansa vakuuttavasti voitettuaan Australian 4-1. Coman pelasi ottelussa 13 minuuttia.

LUE MYÖS