AS Roman syyskausi ei sujunut niin hyvin kuin kesällä odotettiin.

AS Roma lähti MM-tauolle Serie A:n seitsemänneltä sijalta. Sarjakärki Napoli on karannut 15 pelatun kierroksen jälkeen jo 14 pisteen karkumatkalle AS Romasta. AS Roma on kolmen pisteen päässä Mestarien liigaan oikeuttavasta neljännestä sijasta.

Joukkueen päävalmentaja José Mourinho on saanut syksyllä kritiikkiä AS Roman varsin keskinkertaisista peliesityksistä – mutta on myös itse antanut kritiikkiä pelaajilleen.

Muutama viikko takaperin Mourinho haukkui nimettömäksi jääneen pelaajan Sassuolo-tasapelin jälkeen ja kertoi lehdistötilaisuudessa sanoneensa kyseiselle pelaajalle, että hänen on etsittävä itselleen uusi seura tammikuun siirtoikkunassa.

Roomalaismedia sai tietoonsa, että haukuttu pelaaja oli hollantilainen Rick Karsdorp. Mourinho jätti Karsdorpin ulos MM-taukoa edeltäneestä sarjaottelusta ja pelaaja reagoi siihen matkustamalla kotimaahansa jo ennen ottelua.

27-vuotiaan laitapuolustajan agentti suuttui Mourinhon kommenteista ja vaati seurajohdolta selitystä. Lue lisää täältä.

AS Roman pelaajat kokoontuivat harjoituksiin viime viikonloppuna, mutta Karsdorp ei saapunut paikalle ja saa italialaismedian mukaan seuralta sakot. La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Mourinhon ja Karsdorpin oli määrä tavata toisensa sopiakseen erimielisyytensä, mutta sitä ei ole tapahtunut, sillä Karsdorp ei ole tiettävästi vielä palannut Italian pääkaupunkiin.