Ranskalaislehti L’Équipe kertoi maanantaina, että Manchester Unitedia tätä nykyä edustava keskuspuolustaja Raphaël Varane on loukkaantumistilanteensa puolesta valmis osallistumaan Qatarissa pelattaviin jalkapallon maalimanmestaruuskilpailuhin.

29-vuotias toppari vaihtoi vuosikymmenen ajan kantamansa Real Madrid -paidan viime kesänä Manhcester Unitedin asuun. Loukkaantumiset ovat seuranneet häntä saarille; tällä kaudella vammat ovat pitäneet Varanen sivussa yli 20 päivän ajan.

Viimeksi Varane loukkaantui Valioliigan Chelsea-ottelussa lokakuun lopussa, ja vamman pelättiin estävän hänen osallistumisensa kauden katkaisevaan maajoukkuekilpailuun. Puolustajan on jo kerrottu olevan sivussa seurajoukkueensa kisoja edeltävistä otteluista, mutta Les Bleus -luotsi Didier Deschampsin käytettävissä hän tämän päivän tiedoilla on.

TÄÄLTÄ NÄET KAIKKI MM-KISOJEN KOKOONPANOT!