Uruguay pelaa MM-kisaurakkansa toisen ottelun maanantai-iltana, kun se kohtaa huippuottelussa Portugalin. Uruguay jäi avausottelussaan maalittomaan tasapeliin Etelä-Korean kanssa.

Marcan mukaan Uruguay joutuu tulemaan toimeen Portugalia ja Ghanaa vastaan ilman Ronald Araújoa. Seuratasolla Barcelonaa edustava Araújo ei pelannut myöskään Etelä-Korea -ottelussa, sillä hän ei ole vielä kuntoutunut syyskuisesta lihasvammastaan. Araújo operoitiin syyskuun lopussa Turussa.

Araújo valittiin mukaan Uruguayn MM-kisajoukkueeseen, vaikka jo muutama viikko sitten tiedettiin, että toppari olisi todennäköisesti sivussa kaikista lohkovaiheen otteluista. Barcelonan valmennus- ja seurajohto toivoo, ettei Uruguayn A-maajoukkue ota minkäänlaista riskiä Araújon kanssa.

Lehden mukaan Araújon on määrä palata pelikentille aikaisintaan neljännesvälierävaiheessa – jos Uruguay selviää pudotuspeleihin. Ainakin siihen asti maajoukkuevalmentaja Diego Alonso peluuttaa Josema Giméneziä ja Diego Godínia toppariparinaan.

LUE MYÖS