Cody Gakpo on yksi Qatarin MM-lopputurnauksen puhutuimmista pelaajista.

Gakpo pelasi loistavan lohkovaiheen Hollannin paidassa ja onnistui maalinteossa jokaisessa ottelussa. Gakpo on parhaillaan MM-kisojen maalipörssin jaetulla kärkisijalla.

Seurajoukkueessaan laitahyökkääjänä tunnettu kookas Gakpo on pelannut MM-kisoissa pitkälti hyökkäävänä keskikenttäpelaajana kärjen alapuolella.

23-vuotias Gakpo edustaa seuratasolla kasvattajaseuraansa PSV:tä. Gakpo on noussut viimeisen vuoden aikana kenties koko Hollannin pääsarjan parhaaksi pelaajaksi. Gakpo pelasi suorastaan loistavan syyskauden PSV:n riveissä. Kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan, syntyi 24 ottelussa 13 maalia ja peräti 17 maalisyöttöä.

Gakpon odotetaan poistuvan PSV:stä astetta suurempiin ympyröihin kuluvan kauden jälkeen. Siirto saattaa tosin olla ajankohtainen jo tammikuussa. Gakpo on herättänyt ainakin Manchester Unitedin kiinnostuksen. Gakpo oli kesällä lähellä siirtyä Manchester Unitediin, mutta lopulta se ei toteutunut.

– Jos saan mahdollisuuden siirtyä Valioliigaan tai muuhun suureen sarjaan, on sitä harkittava, Gakpo totesi lehdistölle Qatarissa.

LUE MYÖS