Brasilian miesten maajoukkueen keskikenttäpelaaja Casemiro ei ole kovin huolissaan siitä, että tähtihyökkääjä Neymar on sivussa brassien kahdesta viimeisestä lohkopelistä Qatarin MM-kisoissa.

Neymar, 30, loukkasi nilkkansa, kun Brasilia voitti avausottelussaan Serbian 2-0, eikä hän pysty tämänhetkisen tiedon mukaan pelaamaan Sveitsiä tai Kamerunia vastaan.

Casemiro, 30, myönsi, että Neymarin nilkkavamma on iso isku Seleçãolle, mutta Brasilialla on riveissään niin paljon muitakin lahjakkaita hyökkääjiä, että vaihtoehdot eivät lopu kesken yhden loukkaantumisen takia.

– Voisimme viettää useita päiviä puhumalla Neymarista, pelaajasta, joka hän on, hänen ominaisuuksistaan ja siitä, kuinka tärkeä hän on joukkueellemme. Se on väistämätöntä, hän on suurin pelaajamme, joukkueemme tärkein tekijä, kommentoi Casemiro ESPN:n mukaan.

– Meillä on kuitenkin muitakin pelaajia, jotka ovat esiintyneet samalla tasolla, kuten Vinicius Junior, Raphinha, Richarlison, Gabriel Jesus….

– Me puolustuspään pelaajat vitsailemme usein, että säälimme kilpailijoitamme, koska voimme korvata Raphinhan Antonylla, Richarlisonin Gabriel Jesusilla. Meillä on Rodrygo, Gabriel Martinelli

– Meillä on laaja valikoima vaihtoehtoja. Se on hienoa meille, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että Neymar on paras pelaajamme.

Kaikki MM-kisoista TÄÄLTÄ!

MM-kisojen lohko G
 
Qatarin MM-kisojen kritiikki

Qatarin MM-kisat ovat yksi MM-historian kiistanalaisimmista lopputurnauksista.

  • Qatarin valinta MM-kisaisännäksi tapahtui laajamittaisen korruption myötä.
  • 6 500 siirtotyöläistä on kuollut Qatarissa sen jälkeen, kun kisat on maalle myönnetty.
  • Siirtotyöläisten työoloja on verrattu orjatyöhön.
  • Homoseksuaalisuus on Qatarissa laissa kiellettyä, ja siitä voi saada vankeustuomion.
  • Ylipäätään vähemmistöjen asema Qatarissa on todella huono.
  • Alkoholin juominen ja humalassa oleminen julkisella paikalla ovat laissa kiellettyjä.

Lisätietoa aiheesta löydät täältä.