Hollanti ja Senegal kohtaavat toisensa maanantaina Dohassa MM-avauksessaan. Ottelu potkaistaan käyntiin Suomen aikaa klo 18.00.

Hollannin A-maajoukkueen päävalmentaja Louis van Gaal on nimennyt Andries Noppertin avauskokoonpanon maalivahdikseen. 28-vuotias Noppert pelaa uransa ensimmäisen A-maaottelun. Monet yllättyivät Noppertin kisakutsusta. Noppert on vain kerran aiemmin urallaan ollut A-maajoukkueen mukana seurattuaan syyskuussa Belgia-ottelun penkiltä.

Yli kaksimetrinen maalivahti on pelannut ammattilaisurallaan vain 32 pääsarjaottelua.

Noppert nousi tammikuussa ensimmäistä kertaa urallaan ykkösmaalivahdiksi päästyään pelaamaan Eredivisie-seura Go Ahead Eaglesin paidassa. Noppert pelasi kevätkauden joukkueen ykkösvahtina ja siirtyi kesällä Heerenveeniin. Maalivahti on pelannut täydet minuutit joukkueensa jokaisessa sarjaottelussa tällä kaudella.

Noppert pelasi 25-vuotiaana vielä Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ja Serie B:ssä.