André Onana jätti maanantaina Kamerunin A-maajoukkueen. Seuratasolla Internazionalea edustava maalivahti ei siten osallistunut Serbia-otteluun.

Muun muassa Marcan saamien tietojen mukaan Onana päätti jättää Kamerunin maajoukkueen kesken MM-lopputurnauksen, kun päävalmentaja Rigobert Song ilmoitti penkittävänsä hänet Serbia-ottelussa.

Song ja Onana ajautuivat erimielisyyksiin pelillisissä asioissa. Marcan mukaan Song piti Onanaa liian riskialttiina maalivahtina, joka seikkailee usein boksin ulkopuolella ja hakee jatkuvasti riskejä sisältäviä syöttöjä.

Päävalmentaja kertoi 3-3 -tasapeliin päättyneen Serbia-ottelun jälkeen, että Onana pyysi itse saada poistua joukkueesta kesken kisojen.

– Pidän joukkuetta tärkeämpänä kuin yhtä pelaajaa. Onana pyysi saada lähteä joukkueesta, koska ilmoitimme sunnuntaina, että hän olisi tänään penkillä, ja hyväksyimme sen. Tulimme pelaamaan MM-kisoissa, joten vaadimme kurinalaisuutta ja kunnioitusta. Olemme täällä puolustamassa niitä arvoja.

LUE MYÖS