Senegalin maajoukkueen laitahyökkääjä Sadio Mané joutuu olemaan sivussa MM-kisojen ”ensimmäisistä peleistä”, sanoo maan jalkapalloliiton toinen varapuheenjohtaja Abdoulaye Sow.

Bayern Müncheniä edustava Mané, 30, on valittu kahdesti Afrikan vuoden pelaajaksi ja alkuvuodesta hänet valittiin Afrikan mestaruusturnauksen parhaaksi pelaajaksi Senegalin voitettua kultaa.

Senegalissa ehdittiin jo pelätä, että Mané ei voisi pelata Qatarin MM-kisoissa polvivamman takia, mutta hänet valittiin kisajoukkueeseen mukaan. Sow’n mukaan Senegal joutuu kuitenkin pärjäämään ilman ykköstähteään turnauksen alkumetreillä.

– Meidän on luotettava siihen, että pelaamme ensimmäiset pelit ilman Sadiota ja voitamme ilman Sadiota, koska meillä on 25 pelaajaa hänen lisäkseen, sanoi Sow Athleticin mukaan.

– Kukaan ei olisi halunnut sitä, mutta niin meille on käynyt.

Sow ei tarkentanut, kuinka monesta ottelusta Mané on sivussa. Hänen tilanteestaan ei ole annettu selkeää päivitystä sen jälkeen, kun hänet valittiin Senegalin joukkueeseen.

MM-kisojen lohkovaiheessa kukin joukkue pelaa kolme ottelua ja jokaisen lohkon kaksi parasta maata jatkavat pudotuspeleihin. Senegal pelaa samassa lohkossa Hollannin, Qatarin ja Ecuadorin kanssa.

Mané on pelannut A-maajoukkueessa 92 ottelua tehden niissä yhteensä 33 maalia.