Argentiina ja Saudi-Arabia kohtasivat toisensa tiistaina Dohassa. Saudi-Arabia järjesti kisojen ensimmäisen jättiyllätyksen voitettuaan Argentiinan 2-1.

Ottelun avausjakso sujui pelillisesti pitkälti odotusten mukaisesti. Argentiina hallitsi palloa ja pelitapahtumia. Saudi-Arabia lähti otteluun odotetulla tavalla, eli yritti puolustaa varsin tiiviisti ja riiston jälkeen lähteä nopeaan vastahyökkäykseen. Leo Messi vei Argentiinan 1-0 -johtoon rangaistuspotkusta 10. minuutilla.

Argentiina teki avausjaksolla kolme muutakin maalia, mutta kaikki osumat hylättiin paitsiona. Argentiina oli avausjaksolla jopa seitsemän kertaa paitsiossa. Määrä on valtava, sillä neljä vuotta sitten MM-kisoissa Argentiina oli neljässä ottelussa yhteensä kuudesti paitsiossa.

Saudi-Arabia järjesti todellista shokkihoitoa Argentiinalle toisen jakson alussa, kun se iski kaksi maalia ensimmäisen kahdeksan minuutin aikana. Saleh Al-Shehri toi Saudi-Arabian tasoihin 48. minuutilla. Tarkka alakulmaan sijoittunut laukaus yllätti Argentiinan Emiliano Martínezin. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Salem Al-Dawsari laukoi suorastaan upean laukauksen Argentiinan verkkoon ja vei Saudi-Arabian sensaatiomaiseen johtoon.

Argentiina haki tasoitusmaalia toisella jaksolla, mutta sen peli oli varsin ideaköyhää ja Argentiina luotti lopussa pitkälti keskityksiin. Lisäaikaa pelattiin lopulta peräti 14 minuuttia, sillä Saudi-Arabian Yasser Al-Shahrani sai pahannäköisesti oman maalivahtinsa polven päähänsä pallontavoittelutilanteessa.

Argentiinan 36 tappiottoman ottelun putki tuli päätökseen tiistaina. Se oli hävinnyt edellisen kerran yli kolme vuotta sitten.