Argentiinan faneja on joutunut suuren kritiikin kohteeksi heidän roikotettuaan ranskalaistähti Kylian Mbappélle suunnattua hauta-arkkua sekä köysin sidottua ruumispussia MM-kisojen voitonjuhlissa tiistain ja keskiviikon aikana.

Noin neljä miljoonaa argentiinalaista osallistui Buenos Airesin kaduilla kulkeneeseen mestaruusparaatiin, joka tosin jouduttiin keskeyttämään turvallisuussyistä, koska jotkut fanit yrittivät hypätä bussin kyytiin sen kulkiessa siltojen alta.

Juhlaväen joukosta on myöhemmin noussut esille lisää mätiä omenia, joiden epäkunnioittavat herjat MM-finaalissa hattutempun maalanneen Mbappén kustannuksella ovat suututtaneet katsojia sosiaalisessa mediassa.

Esille on noussut kuohuttavia videoita, joissa argentiinalaisfanit muun muassa sytyttävät pahvista askarrellun Mbappé-arkun tuleen ja heiluttavat ihmisjoukon yläpuolella hänen nimellään varustettua ruumispussia.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Football Tweet ⚽

@Football__Tweet
Argentina fans burning a cardboard coffin with a photo of Kylian Mbappé on.

🎥 @EmilianoPagn

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Get French Football News

@GFFN
Even uglier displays of hatred & bigotry from Argentina fans towards Kylian Mbappé displayed here.

– Mestareita kyllä, mutta heidän käyttäytymisensä ei ole mestareiden mukaista, kommentoi eräs Twitter-käyttäjä.

– Tämä menee jo liian pitkälle, totesi toinen.

– Hävettävää käytöstä, lisäsi kolmas.

Argentiinan maalivahti Emi Martinez nousi myös otsikoihin tehtyään pilkkaa Mbappésta, kun hän pyysi joukkuetovereitaan pitämään ”minuutin hiljaisuuden” PSG:n supertähden puolesta MM-finaalin jälkeen.

Aston Villan huipputorjuja meni mestaruusparaatissa vielä askelta pidemmälle, kun hänen nähtiin pitävän kädessään Mbappén kasvoilla varustettua vauvalelua (lue lisää).

LUE MYÖS: