Gabriel Jesus joutui poistumaan Brasilian MM-kisajoukkueesta viime viikolla polvivamman vuoksi.

Jesus loukkasi polvensa lohkovaiheen päätösottelussa Kamerunia vastaan, ja on jo palannut Qatarista Lontooseen. Lopulta polvivamma osoittautui niin vakavaksi, että se vaati leikkaushoitoa. Jesusin polvi leikattiin tiistaina ja kärki aloittaa tuota pikaa kuntoutumisprosenssinsa.

Telegraphin saamien tietojen mukaan Jesus saattaa olla kuitenkin kuukausien ajan sivussa pelikentiltä, sillä polvileikkauksesta kuntoutuminen ottaa oman aikansa.

Brasilialainen Sportv kertoo Jesusin olevan kolme kuukautta sivussa Arsenalin vahvuudesta.

Arsenalille kyseessä on luonnollisesti surkea uutinen. 25-vuotias hyökkääjä pelasi varsin hyvän syyskauden Valioliigassa. 14 sarjaottelussa syntyi viisi maalia ja kuusi maalisyöttöä. Arsenal johtaa Valioliigaa viiden pisteen erolla Manchester Cityyn. Arsenal hankki Jesusin noin 52 miljoonalla eurolla Manchester Citystä kesällä.

LUE MYÖS