Enzo Fernández on yksi maailman halutuimmista nuorista pelaajista.

Argentiinan kanssa hiljattain maailmanmestaruuden voittanut Fernández pelasi loistavat kisat Qatarissa. Keskikenttäpelaajan siirtohinta on jo kymmenkertaistunut, sillä Benfica hankki hänet kesällä 12 miljoonalla eurolla River Platesta ja on jo tiettävästi hylännyt sadan miljoonan euron tarjouksen pelaajastaan.

21-vuotiaan Fernándezin sopimuksessa on 120 miljoonan euron ulosostopykälä. Ainakin Real Madridin, Liverpoolin, Chelsean ja Newcastlen kerrotaan olevan Fernándezin kintereillä. Benfica yrittää pitää kiinni pelaajastaan tammikuun siirtoikkunassa.

Benfican päävalmentaja Roger Schmidt otti kantaa huhuihin lehdistötilaisuudessa.

– En voi puhua keskusteluistani pelaajieni kanssa. Ne ovat yksityisiä. Sen voi sanoa, että niin kuin jalkapallossa yleensä tapahtuu, nuoret pelaajat saavat erilaisia mahdollisuuksia. Se on osa bisnestä. Voin antaa heille vinkkejä, mutta kunnioitan aina pelaajieni päätöksiä. Heillä on vain yksi ura. Jos voin vakuuttaa heidät jäämään Benficaan, yritän tehdä sen, mutta kunnioitan aina heidän päätöksiään.