Portugalin päävalmentaja Fernando Santos sanoo, että on tullut ”korkea aika” jättää Cristiano Ronaldo rauhaan.

Santos pudotti Ronaldon penkille Portugalin neljännesvälieräottelussa Sveitsiä vastaan.

Ratkaisu jakoi mielipiteitä, mutta tuotti lopulta Portugalin turnauksen parhaan esityksen, kun se voitti 6–1 edetäkseen puolivälieriin.

Ronaldon saappaat täyttäneestä Goncalo Ramosista tuli puolestaan ensimmäinen pelaaja, joka onnistui tekemään hattutempun Qatarin MM-kisoissa.

Ronaldo on ottelun jälkeen dominoinut otsikoita, joissa hänen on muun muassa väitetty kieltäytyneen harjoittelemisesta vaihtopelaajien kanssa sekä uhanneen lähteä MM-kisaryhmästä kesken kaiken.

Santos on pyrkinyt rauhoittamaan Ronaldon tilannetta ennen lauantain puolivälieräottelua Marokkoa vastaan puolustaessaan Portugalin kaikkien aikojen maalintekijää lehdistön edessä.

– Mielestäni on tullut korkea aika jättää Ronaldo rauhaan, Santos sanoi ESPN:n mukaan.

– Ronaldo ei ansaitse tätä kaikkea, ei sen jälkeen mitä hän on tehnyt portugalilaisen jalkapallon hyväksi. Jokaisessa lehdistötilaisuudessa 90 prosenttia kysymyksistä koskee Cristiano Ronaldoa. Jättäkää hänet rauhaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

ESPN FC

@ESPNFC
Fernando Santos wants everyone to leave Cristiano Ronaldo alone 😤

– Hän ei ole koskaan kertonut minulle, että haluaisi lähteä maajoukkueestamme, ja mielestäni on korkea aika lopettaa tämä keskustelu, lopettaa kiistely.

Santos jatkoi avatakseen, miten hän tarkalleen ottaen kertoi Ronaldolle aikomuksestaan pudottaa hänet kokoonpanosta ennen Sveitsi-peliä.

– Puhuin hänen kanssaan lounaan jälkeen pelipäivänä ja kutsuin hänet toimistooni.

– Cristano ei luonnollisesti ollut siitä kovin iloinen, sillä hän on aina ollut aloittava pelaaja. Hän sanoi minulle: ”Pidätkö sitä todella hyvänä ajatuksena?”, mutta selitin näkemykseni, jonka hän tietenkin hyväksyi.

– Meillä oli rehellinen ja normaali keskustelu.

LUE MYÖS!