Ranska on edennyt välierävaiheeseen Qatarin MM-lopputurnauksessa.

Ranska kohtaa keskiviikkona Marokon. Ottelun voittaja pelaa MM-loppuottelussa sunnuntai-iltana.

Kylian Mbappé on pelannut jälleen loistavat kisat. Mbappé johtaa viidellä maalillaan MM-lopputurnauksen maalipörssiä. Mbappé on ollut muun muassa Antoine Griezmannin ja Olivier Giroud’n kanssa joukkueensa ehdotonta parhaimmistoa.

Legendaarinen brasilialaishyökkääjä Ronaldo pitää Mbappéa turnauksen parhaana pelaajana.

– Hän on MM-kisojen paras pelaaja. Mbappé pelaa eri vauhdilla kuin muut. Hän on vaikuttava pelaaja. On upeaa nähdä hänet pelaamassa. Ranska on suursuosikki voittamaan maailmanmestaruuden. He osoittavat sen jokaisessa ottelussaan. Ranska pelaa nopeaa jalkapalloa, mutta Mbappé on vielä asteen muitakin nopeampi.

Ronaldo on vaikuttunut Mbappén viimeistelykyvystä. Vedot uppoavat jatkuvasti maaliin.

– En tarkoita ainoastaan Mbappén nopeutta, vaan sitäkin, minne hän laittaa pallot päästessään laukomaan. Mbappélla on ominaisuuksia, joiden myötä hän muistuttaa minua pelaajana. Hän osaa käyttää vahvuuksiaan. On vaikuttavaa nähdä hänet kentällä.

Ranskan ja Marokon välinen MM-välieräottelu käynnistyy keskiviikkona klo 21.00.

LUE MYÖS