Englanti on esiintynyt edukseen Qatarin MM-lopputurnauksessa.

Gareth Southgaten miehistö on pelannut laadukkaita otteluita ja edennyt puolivälierävaiheeseen ilman sen suurempia ongelmia. Lohkonsa voittanut Englanti kaatoi neljännesvälierissä Senegalin 3-0.

Roy Keane analysoi MM-lopputurnausta ITV:llä. Keane kehui Englannin nuorta joukkuetta ja vaatii nuorille pelaajille enemmän arvostusta.

– Puhuimme näistä pelaajista ennen ottelua. On totta, että he pelaavat pian Ranskaa vastaan, mutta nämä pelaajat ansaitsevat arvostusta. He pelaavat huipputasolla viikosta toiseen ja sen vuoksi puhumme maailmanluokan pelaajista. He ovat edelleen nuoria ja tietävät, että parhaat päivät ovat vielä edessä päin. Puhumme fantastisista pelaajista.

Englanti kohtaa lauantai-iltana Ranskan puolivälierissä. Keanen mielestä Englannin ei pidä pelata hallitsevaa maailmanmestaria, vaan haastaa Ranska rohkeasti.

– Pelkäävätkö he Ranskaa? Ei varmasti. Heidän on kohdattava Ranska ja osoitettava rohkeutta ja sydäntä. He ovat tehneet sitä jo muutaman vuoden ajan ja kaikki mahdollinen meriitti menee heille.

LUE MYÖS