Cody Gakpo on noussut MM-lopputurnauksen sensaatioksi.

Hollannin hyökkäyspään pelaaja on toden totta esiintynyt edukseen meneillään olevassa turnauksessa. Gakpo viimeisteli maalin jokaisessa lohkovaiheen ottelussa ja pelasi myös vahvan ottelun neljännesvälierissä Yhdysvaltoja vastaan, vaikka jäikin tehoitta.

Gakpo kohtaa Hollannin kanssa Argentiinan perjantaina MM-puolivälierissä.

Telegraphin saamien tietojen mukaan Manchester United on tosissaan Gakpon kintereillä. Gakpo on todennut lehdistölle kesken turnauksen olevansa valmis siirtymään suurempiin ympyröihin jo tammikuussa. Gakpo edustaa seuratasolla kasvattajaseuraansa PSV:tä.

Lähde kertoo Manchester Unitedin joutuvan taistelemaan Gakposta myös Real Madridin kanssa, sillä myös Mestarien liigan hallitsevan voittajan kerrotaan olevan kiinnostunut laitahyökkääjän hankkimisesta.

Gakpo pelasi loistavan syyskauden PSV:n paidassa. 24 ottelussa syntyi 13 maalia ja 17 maalisyöttöä.

Hollannin A-maajoukkueen luottopelaaja Virgil van Dijkiltä kysyttiin Gakpon tulevaisuudesta ja Manchester Unitedin ja Real Madridin kiinnostuksesta.

– Ovatko Manchester United ja Real Madrid tällä hetkellä saman tason seuroja? Kaikella kunnioituksella, ei todellakaan, van Dijk vastasi lehdistölle.

LUE MYÖS