Jamal Musiala pelasi loistavan syyskauden Bayern Münchenissä.

19-vuotias nuorukainen iski 14 sarjaottelussa yhdeksän maalia ja antoi seitsemän maalisyöttöä. Musiala sai myös suuren roolin Saksan MM-kisajoukkueessa.

Maailman parhaimpiin nuoriin pelaajiin lukeutuva hyökkäävä keskikenttäpelaaja nousi kaksi vuotta sitten Bayernin edustusjoukkueeseen. Musiala pelasi juniorina Chelsean organisaatiossa vuosikausien ajan, mutta päätyi siirtymään lopulta Bayerniin.

Bayern teki Musialan kanssa jatkosopimuksen keväällä ja saa kiittää onneaan, sillä pelaajan arvo on noussut viimeisen puolen vuoden aikana hurjasti.

Bildin mukaan Musialan vanhemmat ovat olleet yhteydessä Bayernin seurajohtoon ja tiedustelleet, millaisia suunnitelmia seuralla on Musialan suhteen. Seurajohdosta on vakuutettu, että Musiala nousee ajan kanssa Bayernin pelin keskiöön.

Lehden mukaan Bayernin seurajohdon on kuitenkin onnistuttava vakuuttamaan Musiala siitä, ettei nuorukaisen kannata hyväksyä tulevaisuudessa muun muassa Real Madridin ja PSG:n kaltaisten suurseurojen tarjouksia, jotka ovat varmasti pelaajan kintereillä jossain vaiheessa.