Al Nassr esitteli Cristiano Ronaldon uutena pelaajanaan tiistaina Riadissa.

Ronaldo allekirjoitti kahden ja puolen vuoden mittaisen pelaajasopimuksen saudiarabialaisseuran kanssa, ja lisäksi Ronaldon on määrä toimia Saudi-Arabian MM-kisaisännyyshakemuksen mainoskasvona. Saudi-Arabia haluaa isännöidä vuoden 2030 MM-lopputurnauksen.

Esittelytilaisuudessa mukana ollut joukkueen päävalmentaja Rudi García kertoi, mitä Ronaldon saapuminen joukkueeseen merkitsee koko seuralle.

– Cristiano on yksi historian parhaista pelaajista. Minulle, koko maalle ja tälle seuralle on upeaa, että Ronaldon kaltainen pelaaja voi tulla tänne. Olen nähnyt elämäni aikana upeita pelaajia, mutta en Cristianon kaltaista. Cristianon valmentamisesta tulee hyvin helppoa, koska hänelle ei tarvitse selittää juuri mitään. Odotan innoissani sitä, että voimme jakaa kokemuksemme. Olen hyvin onnellinen siitä, että Ronaldo on täällä kanssamme.

García kertoi yllättyneensä siitä, miten paljon toimittajia oli paikan päällä seuraamassa Ronaldon esittelytilaisuutta.

– Olen hyvin yllättynyt nähdessäni näin paljon ihmisiä lehdistötilaisuudessa. Normaalisti täällä on paikalla vain 2-3 toimittajaa. Otteluiden jälkeen voitte tulla tänne aina puhumaan Ronaldon maaleista, García vinkkasi paikan päälle saapuneille toimittajille.

– Tärkeintä on se, mitä tapahtuu kentällä. Meidän on harjoiteltava ja voitettava. Tavoitteeni on se, että Ronaldo on onnellinen pelatessaan Al Nassrissa ja voittaa täällä pokaaleja.

Lue Ronaldon tiistaiset mietteet Al Nassr -siirrosta täältä.