Saudiarabialaisseura Al Nassr esitteli Cristiano Ronaldon uutena pelaajanaan tiistaina Riadissa.

Ronaldo allekirjoitti hiljattain kaksi ja puoli vuotta kestävän pelaajasopimuksen Al Nassrin kanssa. Helmikuussa 38 vuotta täyttävä Ronaldo tienaa uudessa seurassaan noin 200 miljoonaa euroa vuodessa, kun mukaan lasketaan pelaamisesta ja mainostuloista saatavat palkat.

Ronaldo haluaa menestyä Al Nassrin kanssa.

– Olen tullut tänne voittamaan. Haluan nauttia ja hymyillä yhdessä kaikkien kanssa Al Nassrissa. Jalkapallo on nykyään erilaista. Lajin kehitys on erilaista. Monet puhuvat, mutta he eivät tiedä mitään jalkapallosta. Haluan näyttää erilaisen kuvan Saudi-Arabiasta ja paikallisesta jalkapallosta, ja sen vuoksi olen hyväksynyt tämän haasteen.

Ronaldon mukaan hän sai useita tarjouksia monista eri maista, mutta päätyi lopulta Saudi-Arabiaan.

– Tämä on minulle hieno haaste. En puhu vain jalkapallosta, vaan siitä, että saan mahdollisen muuttaa uusien sukupolvien mentaliteettia. Monet seurat Australiasta, Yhdysvalloista ja Portugalista yrittivät hankkia minut. Työni Euroopassa on tehty.

– Olen ylpeä tästä uudesta haasteesta. Tämä on haaste, eikä vain jalkapalloilullinen. Tämä on päätökseni, ja perheeni kannusti minua. Etenkin lapseni. Olemme ylpeitä ollessamme täällä. Saudiarabialaiset ihmiset rakastavat minua. Vastaanotto on ollut uskomaton.

Lähde: MARCA

LUE MYÖS