João Cancelo on siirtymässä Manchester Citystä loppukaudeksi lainalle Bayern Müncheniin, kertoo The Athletic.

Lähteen mukaan kevätkauden mittaisessa lainasopimuksessa on mukana osto-optio.

Cancelo on jäänyt viime aikoina pienelle peliajalle Pep Guardiolan alaisuudessa Manchester Cityssä, vaikka onkin pelannut varsin suuret minuutit kuluvalla kaudella. Cancelo on edustanut Manchester Cityä kolmen ja puolen vuoden ajan, ja on kuulunut edellisillä kausilla Guardiolan ehdottomiin luottopelaajiin.

28-vuotias oikea laitapuolustaja on voittanut Manchester Cityn kanssa kahdesti Valioliigan mestaruuden. Lisäksi Portugalin A-maajoukkuepelaaja on kruunattu seurassa kahdesti Englannin Liigacupin mestariksi.

Cancelo on edustanut urallaan Manchester Cityn lisäksi kasvattajaseuraansa Benficaa, Valenciaa, Internazionalea ja Juventusta.