Paulo Dybala siirtyi viime kesänä vapaana agenttina AS Romaan.

Dybalan sopimus Juventuksen kanssa päättyi ja osapuolet ilmoittivat jo viime keväänä, ettei jatkosopimusta solmita.

Dybala jäi vapaaksi agentiksi ja hänet yhdistettiin siirtohuhuissa vahvasti muun muassa Internazionaleen, joka päätyi lopulta lainaamaan Romelu Lukakun Chelseasta.

Dybala odotti heinäkuun lopulle tarjousta Mestarien liigassa pelaavalta seuralta, mutta sellaista ei lopulta ilmaantunut ja pallotaituri päätti hyväksyä pitkään pöydällä odottaneen AS Roman tarjouksen.

Hiljattain Argentiinan paidassa maailmanmestaruuden voittaneen Dybalan sopimus AS Roman kanssa on kolmivuotinen ja se umpeutuu kesällä 2025.

Corriere dello Sportin saamien tietojen mukaan Dybalan sopimuksessa on kuitenkin vain 12 miljoonan euron arvoinen ulosostopykälä ulkomaalaisille seuroille. Serie A:ssa pelaaville seuroille pykälä on 20 miljoonaa euroa.

Ulosostopykälä on hyvin matala, sillä AS Roma sai Dybalan vapaana agenttina ja pelaaja haluaa pitää mahdollisuuden siirtoon auki, jos AS Roma ei selviydy ensi kaudeksi Mestarien liigaan. AS Roma haluaa sen sijaan tarjota Dybalalle jatkosopimusta, joka nostaisi pelaajan palkkaa ja samalla poistaa matalan ulosostopykälän argentiinalaistähden sopimuksesta.